Usprkos katastrofalnom stanju igre po samom izlasku (neoptimiziranost, lagganje itd), BlackOps mi je nakon 5-6 patcheva ispao zanimljiviji i igriviji od MW2 i 3 spojenih zajedno.
S lean opcijom i kakvom-takvom implementacijom servera, igrivost mi je bila bliža starim CoD-ovima 1 i 2 i oriđiđi Modern warfare-u nego što su to ikad MW2-3 bili. Kvaliteta CoD serijala drastično pada iz godine u godinu. Ja bih osobno radije novi CoD naslov dao u ruke Treyarchu nego IW-u. Mislim da je tad čak i veća šansa da bi mogli vidjeti i actually - brand new engine.
A možda novi CoD niti ne izađe za PC. Obzirom na sve viđeno u posljednjih 2-3 godine, zar bi to uopće bila tolika šteta?
@ivan: bez uvrede, čovječe ali kakvom smisla ima dizati u nebesa igru za koju imaš tek jednu polu-informaciju na netu?? Mislim, znam da si zadrti obožavatelj serijala i da kao takav ne možeš objektivno sagledati stvari ali pokušaj barem mrvicu ostati na zemlji??
Eto, moja misao na ovu temu. Pa da spriječim moguće svađice, flejmanje, trolanje itd....odjavljujem se s ovog threada