Citiraj:
Autor 9800pro
Može ti biti ako je preusko u tenesici da se zaustavi krvotok i zato ti se smrznu.
|
Ma nisu mi preuske, komotne su sasvim.
Citiraj:
Autor SileTzar
Opcija ti je još da za izolaciju od vjetra i vode navučeš kondome preko oba palca, pitaj Adaksinju gdje nabavlja tako male dimenzije.
|
Kurton cu navlaciti na palac jedino u situaciji kada ti ga budem uvaljivao u bulju
Citiraj:
Autor Vuco
S ovime i ja mučim muku. Neoprenske navlake su mi pomogle, ali jako malo (u pravilu nisu mi se smrznuli prsti za pol sata vožnje, nego za 45min. Ali su mi se i dalje smrznule. Isto pokušavam sve moguće, ali mislim da kad je stvar do cirkulacije da se mogu je*at sa svim termočarapama i sličnim stvarima  . Čak sam mislio dati poštenu lovu i kupiti si čarape u Iglu Športu, tamo za penjati se na Mt. Everest...
|
Ako imamo isti problem onda znas i sam koliko je neugadan osjecaj kad se u toplom u palac vraca "život" ili jos gore pod tusem. Oci ispadaju!
Cirkulacija ... nema sta drugo biti. Probati cu jos sa neoprenskim carapama, onim ronikackim. Ne znam da li su sve iste?? Ronilac sam pa sam ih imao prilike koristiti i usred zime u Savi kada smo trazili utopljenike. Oko 3mm su debljine, a to ce sigurno zahtjevati i vecu obucu.