View Single Post
Staro 11.02.2012., 14:43   #19095
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Pozzz
  • Imam jedan problem, zdravstveni. I je i nije
    Sad kako je hladnije, kad vozim bajk, cesto mi se smrzne papak (palac na oba stopala) Obucem 2 carapa, plitke stoperice pa debele termo carape.
    Za bajk furam one kozne Pumine tenisice koje su iznutra dodatno postavljene. Obavezno ih mazem silikonskom kremom da ne propustaju vlagu i vjetar.
    Unatoc svemu uvijek dozivim smrzotinu na oba palca. Aj mogu shvatit sada na -20c, al ista stvar mi se desava na vecim temp kad je hladnije.
    Da li bi one bic. navlake za obucu pomogle? Ili mozda nekakve neoprenske ronilacke carape?

LP
S ovime i ja mučim muku. Neoprenske navlake su mi pomogle, ali jako malo (u pravilu nisu mi se smrznuli prsti za pol sata vožnje, nego za 45min. Ali su mi se i dalje smrznule. Isto pokušavam sve moguće, ali mislim da kad je stvar do cirkulacije da se mogu je*at sa svim termočarapama i sličnim stvarima . Čak sam mislio dati poštenu lovu i kupiti si čarape u Iglu Športu, tamo za penjati se na Mt. Everest...

Također, isto nešto tražim za noge. Tajice i trenirka (ona dupla) drže jedva na -10°C, ali za Sljeme i onaj vjetar gore nije. Planirao sam si kupiti donji dio kakav sam kupio gornji burazu. Izgleda kao ronilačko odjelo kakav je materijal. Ali mislim da neće puštati vjetar nikako ili puno manje od tajica ispod trenirke. Ili kupiti one "trenirke" kaj su windstop.