Citiraj:
Autor Lovrix
Kao što govorite da je Sljeme čisto XC brdo , a velika večina ima fulke od 150mm hoda
To mi baš nejde u glavu...
|
Vidiš i sam kad prolaziš staze koliko se ti mučiš, a koliko te mi čekamo. Nije uopće problem što se čekamo, ali se ti sa svojim mučenjem zapravo ugrožavaš, postoji veća opasnost da padneš jer imaš er-sevn kojem rebound ne dela kak se spada, gume koje ne drže čim orosi tlo i tak te šeme.
Da, znam da ćeš reć da nemaš skilla, ali ni sa ne znam ni ja kakvim skillom nećeš sa tako sporim reboundom i lošim gumama bit brz ko Renesis. A on je ruku na srce najbrži čovjek na sljemenu nizbrdo da ga znam, a uzbrdo isto pomete pod za 95% nas. Iako on kaže da je Nik opasno brz na jekyllu i da ga ne može više pratiti
N.B. Renesis vozi hardtaila sa rebom naprijed.
NO HOMO.
Citiraj:
Autor Quick22
Nego da pitam ovak. Kolka je uopće najmanja cijena za oba nova kotača (dobavljivih kod nas), a koji su po vašem kvalitetni i mogu nositi osobu do 100 kg. Težinu istih zanemarimo (ali se može usporediti, pa da se vidi razlika).
Pitam jer sam eto bil mišljenja da na veću cijenu kotača najviše utjeće veća čvrstoća i kvaliteta a ne to da su lakši (uz valjda zadržanu čvrstoću). 
|
Set double track obruča i pripadnih 2.0 žbica i neka ok naba set 1000kn, čak i manje jer su ti kotači jeftini baš zato jer su teški.