Citiraj:
Autor jopis
Pa i moj je benzinac -.-
(čitaj - svjećice sam mijenjao...)
Auto stoji vani, na vjetrometini, čistina sa svih strana, puše nenormalno, da imaš najboljeg benzinca na svijetu teže će palit kad se ulje u motoru stisne.
Morao bi imati ulje niskog viskoziteta, tipa 0w30, ili 5w30, pa da to donekle izbjegnem, ali s obzirom na norme mog automobila, em je preskupo za njega, em je prerijetko, pa bi ga više trošio.
|
Moj je garažiran pa valjda zato nemam takvih problema, ali i recimo kad idem sa posla nakon 12 sati na otvorenom opet nikakvih problema pri paljenju. (eno neki dan idem iz nočne i našao auto ispod 25 cm snjega

)
Jedino dok klima ne zagrije kak treba bar 4-5 ledenih minuta.
Citiraj:
Autor begi
@ hammer_of_thor
Ma ovdje je snijeg daleko manji nego u drugim dijelovima. Sve je prohodno samo pripazi zadnjih 33 km Krupa-Bihać. Čuti će mo se prije 15. Zapiši si negdje moj. mob ako ti što zatreba (061461111) .
|
Thanks, zapisano
Ma tih zadnjih 30 km od Krupe do Bihaća pazim i po ljeti (više zbog kolegica koje putuju samnom pa svako malo viču "pazi ovo, pazi ono"

). Kamioni i autobusi koji idu iz Bihaća prema Krupi voze posred ceste jer se ne mogu približiti desnom rubu ceste jer bi oderali cerade od stijene, pa često zna biti veselo kad mi je pola kamiona u mojoj traci
Inače idem svako malo za Bihać što na predavanja što na ispite (Visoka Medicinska škola). Prošle godine je bilo katastrofa što se tiće snjega, cijeli vam je grad zameo, ove godine je malo manje