Stavljen LC-CC-95 i ARCTIC-COOLING F12 Pro TC,ukupno me izaslo nekih 150 kn zajedno.
Ali koliko sam zivaca izgubio stavljajuci hladnjak,majko mila. Ventilator je bio gotovo za doslovno 2 min,tu nema nikakvog posla,ali ovo,Isuse. Nisam htio skidati maticnu jer mi je sve povezano,i onda bi morao odspajati i sve...i krenuo raditi sa maticnom u kucistu,i stavim postolje brzo,mislim ici ce lagano,i onda dode na red sam hladnjak. Tu sam se toliko zezao da je strasno,prvo sam morao vaditi graficku da bi uspio jednu stranu zasarafiti,pa onda to vracam,pa se druga strana odvoji,pa ovo pa ono,i na kraju spojim to sve,a zice idu u ventilator,pa sam onda morao improvizirati i sa necim povezati,tako da nije bas najurednije trenutno ali je funkcionalno dobro.
U idle-u temp je niza koji 3-4-5 stupnjeva,i puno je tisi ventilator,iako mislim da se dode do optimalne tisine da cu morati staviti neku vatu ili nesto na ove prazne otvore za ventilatore. Hvala za savjete!
Edit : Probao sam sada i sa malo zahtjevnijim igrama,i neznam jel ovo moguce,ali temp se snizila za
9-10 stupnjeva