Citiraj:
Autor Lovrix
Dobro sad vi pretjerujete jer ja jedini branim WW ( Salvarez ti im reci ! )
Na kočnicama je gotovo nemoguče skinut 400 grama , jer trenutne imaju 700.
Ja računam skidanje grama do 10kg , poslije je već jako skupo.
Sutra kad dođem iz škole vam napišem kak skinut sa mog bajka 1.3kg za 5000kn pa ćete vidit da je moguče. ( 5000kn zato kaj je Sile rekao 5500kn )
|
A čuj, ja sam vozil utrke 5 godina na lošijim biciklima nego sad i jednostavno nisam imal priliku za bolje i lakše i nije me to tolko mučilo. Sad sam si uspjel napokon kupit i složit bajk kakav sam htio, a to čekam od 2002. godine. Smanjivanja težine košta i ima Sile praf. Ja sam pljunul samo za ramu 1600eur, a da ne pričam koliko dođu kotači, XX grupa, SID WC itd. Bicikl sad ima 8.9kg, a kad uzmem lakše kotače, imat će 8.5. I samo tih 300g na kotačima me bude koštalo 550eur razlike. Na kočnicama i pedalama ne mislim skidat kilažu jer je to čista glupost. Ne mogu smislit Eggbeater pedale jer imaju malu gaznu površinu. A svi vi koji si mislite da je to bacanje love, probajte s takvim biciklom odvozit neki uspon ili ravnicu pa budete vidli kaj znači lagani i kruti bajk. Jednostavno se leti s njim. Meni nije cilj se spustit čim brže, nego se popenjat. Tak sam oduvijek razmišljal. Kad se vrijeme popravi, budem došel prvom prilikom na Sljeme pa možete probat o čemu pričam.