Citiraj:
Autor cuks
Malo su mi preglomazni. Iovak sam pinklec kaj jedva drzi 26icu a kamoli da vozim 29etku 
|
Izgledaju ruku na srce ružno, ali kad sam kod frenda probao HT Rockhopper 29er oduševio sam se u ono malo što sam po gradu probao. Nažalost, bajk je XL i ne bih se proveselio da ga na sljeme odfuram pa sam odustao od te ideje, ali svakako se osjeti lakše kotrljanje preko prepreka.
Citiraj:
Autor Lovrix
Kak se nekom može gušt bit spuštat po tom kamenju? To mi nikad neće ić u glavu.
|
Citiraj:
Autor murina
Možda moraš probat 
|
Lovro, ti si XCaš čim pikiraš laganini gumice i te fore, a ovo je ipak klasa iznad, jako strm teren i opasnost na svakom ćošku.
Htio bih napomenuti da se može vidjeti kako malo opreme nose, kahlica+štitnici za koljena, ništa više. Al fino je pao na onom dijelu lik...
Citiraj:
Autor Lovrix
Kolko mogu dobit za BB mislim od Race Face XC pogona? To ću dobit uz ramu novu. I kolko da tražim za svoju ramu? Ima ogrebotina , ali ništa pretjerano.
|
BB 150kn ako je u super stanju. Ako je vierkant onda duplo manje.
Rama 400kn. Lagan si, nisi ju silovao, ima par ogrebotinica, otići će to samo treba strpljiv biti.
--
Muke sa mojim pogonom koji ima lufta na prihvatu za kurble su došle kraju, počastio sam se sithlordovim SLXom, samo se trebamo naći za preuzimanje.
Ovaj moj stari, jel to vrijedi prodavati? 24-36 šajbe sa metalnim bashem, STYLO kurble sa GXP osovinom. Zbog ove mane na kurbli, koja se može riješiti podstavljanjem limenke od cole (

), kolko bih ga mogao cijeniti? Valjda samo BB vrijedi 100kn... Nemam ideje stvarno.