Citiraj:
Autor Zmaj000
Po cemu je to pametovanje? Taj kojem ce iskljuciti struju taj nece vozit auto ili 2. Zimske gume bez jebemti prelaze 50k i vise, a to je za prosjecnog vozaca 5g. bar za mene,.
|
Teško je to reći, ti moraš doći na posao nekako, ali opet može se i ne mora se autom. No zimske gume meni nikad nisu izdržale (a da imaju kakva takva svojstva) više od 30-35k. A imao sam i Fulde i Save i GY i Michelinke (koje kao najviše drže).
Citiraj:
Autor Facelessone
@Guls, di živiš točno?
|
Ja sam u Maloj Gorici, Sveta Nedelja.
Citiraj:
Autor Jelc
Sve mi je suzica kanula pod oko krvavo razmišljajući kak nemaš 200€ za gume a najnoviji hardware po sigovima
Al ajd, valjda svako ima svoje prioritete...meni zimske gume trebaju pa ih i imam.
|
Da nema firme, ne bi bilo ni tog hardvera, već sam napomenuo. Ne znam ako sam tri komponente kupio svojim ali baš svojim novcem. To je većinom kompenzacija za napravljeni posao. A ako ciljaš na prodaju hardvera, e jbg: 1. treba mi za posao 2. ne dam ga ispod cijene. Para će već doći, samo treba biti strpljiv. Jedan auto je opremljen, sada samo treba riješiti drugi i sve će sjesti na mjesto. I da, ne znam gdje nabavljaš gume za 200 eura? U sloveniji za moju dimenziju sigurno ne.