Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.02.2012., 11:00   #2541
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
jebiga što da ti kažem, taj auto je bio moj, uzela ga je od mene preko ljeta, ja kupio drugi, ona u međuvremenu ostala bez posla, nije imala za gume, ja sam isto jedva skupio za svoje (kompenzacija za odrađeni posao). Ljudi se prelako razbacuju riječima, nije baš situacija bajna kako je možda kod tebe ili nekoga trećega. Mi smo doslovce krpali kraj s krajem prošlu godinu, nije nam na pamet padalo kupovati benzin za taj Bravo, a kamoli razmišljati o gumama. Znali smo da će pasti snijeg, samo jbg, mislili smo nešto kombinirati vamo tamo na kraju šipak, morali odabrati manje zlo, pa reko idem ja na posao s Bravom koji znam voziti na ljetnima. Neće poslodavac pitati zašto kasniš na posao, napisat će da te nema i ajde. Busevi ne voze, susjeda nemam, živim u pichkojebini i što sad. Snađi se brate, takav je život. Ne treba suditi drugima prema sebi.

Opet, pogonske gume ti ne pomažu previše ako su ti zadnje koma. To se najbolje vidi na kočenjima i zavojima, ideš isto kao da su ti i sve 4 ljetne.
Prvo me asociralo 2 auta, sta pomisliti na to. Ostalo necu komentirat znam kako je na jednoj smo placi vec 2 god.
Zmaj000 je offline   Reply With Quote