Citiraj:
Autor cuks
Tu sam stao 10ak minuta, da razmislim kuda dalje. Odlucio sam da cu preko Tigrovog oka do Lugarnice jer mi se cinilo da je put dosta dobar za voznju, ali prevario sam se e sam se nakon 50ak metara vratio natrag i poco gurati prema stengama.
|
A kaj nisi procitao moj izvjestaj na kojemu lijepo pisem da je prema Runolistu najvise snijega a najmanje ljudi
Citiraj:
Autor cuks
Dugo sam vagao dal da idem na 57-52-55-moj drop ili na 9, ili pak na 18-20.
Kad sam skrenuo na 18icu, onaj dio koji ide prema Hunjki, imao sam sta i vidjet. Visoki snijeg + tragovi bicikla koji je netko gurao. Nemoguce je bilo voziti.
|
Trebao si otici na 9-ku ili neku drugu stazu po kojoj ide puno planinara (18-20 to sigurno nije) + s obzirom na smijer vjetra i orijentaciju staze bilo je za ocekivati da ce biti dosta zapuha...a postoji i cesta kao alternativa

- iako mislim da bi svugdje bilo lose jer gomilu suhog snijega na -16°C ne bi ugazio citav grad da je prosao po stazi.
Citiraj:
Autor cuks
Moram reci da je mozda bolje bilo da sam ostao doma jer nisam se bas uspio navozat, ali ipak na kraju vrijedilo je svake kalorije. Bar sam se psihicki odmorio i uzivao (koliko je to bilo moguce) u prirodi 
|
Trebao si bajk ostaviti doma a na Sljeme pjesice...mislim, isao si i ovako pjesice

Moje cestitke na avanturi, trebalo je to istrajati