Citiraj:
Autor Black_Hawk
Posto su ovih dana ovakve niske temperature najbolje je da ti njega van izbacis...
netreba ti nikakav vent 
|
Vani su niske, ali u kući nisu, nek stoji on iznad harda dok ne kupim neki ultra tihi
Citiraj:
Autor xtreme96
Ako bas zelis hladit hard(ove) netreba ti neki vent koji se vrti na milijon okretaja,dovoljan je i neki na samo 500-1000rpm samo da taj topli zrak kraj harda "ne stoji".
Ako ti je taj trenutni vent preglasan stavi ga na 5V ili 7V i trebao bi biti tih.
Neznam kak ti stoje hardovi i kakvo kuciste imas ali ja imam (nazalost) obicno srot kuciste od 100kn i hardovi mi stoje jedan iznad drugog i ne prelaze 35C u loadu, trenutno su na 30C.
|
Ne postoji od milijun okretaja, treba mi neki od 500 okr. max, ali sumnjam da ga tu ima za kupit... Vent. Neće da vrti na 5V, imam ih 5-6 raznih i ni jedan neće vrtit na 5V, samo na 12V. Ma kučište mi je isto 'jadno'... 1 hard je inače u pogonu, iznad njega je 80mm vent. pa ga uključujem po želji.
Najradje bi onaj sklop sa potenciometrima koji još imaju i LED display sa prikazom temperature, na ovom mislim:
http://www.links.hr/?naziv=front-pan...kl=052.650.204