View Single Post
Staro 04.02.2012., 21:26   #83
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor lutherus Pregled postova
E vidiš ja ti mogu tvrditi potpuno suprotno. Windows 7 64 bit professional i to orginal na konfi iz siga baci 4 puta kod instalacije BSOD. Nakod jedva napravljene instalacije radi stabilno sve dok se ne instaliraju i ne twikaju driveri a nakon toga se svakih 3 do 10 minuta reboota a kad se pokrene instalacija Autodesk Alias baci BSOD. Microsoft kaže da nevalja matična ili cpu. Da nevalja matična ili cpu isto bi se dešavalo i kad se boota bilo arch bilo openbsd no to se samo dešava sa win 7. Vista se nakon 10 min zamrzne tokom instalacije i dalje nemrda dok xp 64 bit radi.Spor je ali radi i ne reboota svakih toliko minuta.
Sad, meni takav sustav ne treba niti ga imam volje i vremena za održavati, trebam nekaj kaj radi a linux kod mene radi već 13 godina i ne trošim puno na twikanje niti na kopanje po sustavu, 90% vremena na kompu provodim na netu, u latexu, pytho, gledajući neki anime ili pak imam upaljen samo music player.
A kaj ak ti je fakat MBO u banani? Inače ka je je - Linux je malo žilaviji po tom pitanju.