Citiraj:
Autor dr.sheldon
 krivo ti mene shvaćaš ja kažem da za NAS koji imamo 6970 grafike trenutno prelazak na 7970 nije isplativ potez a oni koji prelaze sa serije 3-4-5 ako već imaju 5000kn viška neka ju kupe no i tu bi opet moj izbor bio 2x 6970 za tu opciju ili neka 6990 koja je nešto čak jeftinija od te 7970 ak me kužiš kaj oću reći. Svaka čast imaš ju good for you ja samo iznosim mišljenje jer jednostavno te kartice izlaze pre brzo da bi ih pratili a da bi to bilo isplativo. Ja sam do prije 1god bio vlasnik 8800gtx koja je ( počivala u miru ) izdahnula nakon 3,5godina onda sam uzeo gainwardovu gtx460 glh no nisam bio zadovoljan te sam ju zamjenio za 6970 prije otprilike 8mj. i sad uz sve što radim na računalu ne vidim potrebu da prodam savršeno dobru karticu koja je prije te 7970 bila high end i nadam se da ce me sluziti jos koju godinu ovako dobro kao i do sad. Sve najnovije igre tjeram u najačim postavkama u full hd rezoluciji bez ikakvih trzanja i problema ti si koliko sam skuzio presao sa neke stare grafulje na tu pa je to opravdan potez vjerojatno bi je i ja uzeo da sad prelazim sa one 460-tke no sad trenutno svima koji su PONOSNI vlasnici HD6970 mislim da nemaju nikakve potrebe za mjenjanjem grafike. 
|
xfire i SLI su bolji od jedne grafulje nove generacije samo onima koji nisu imali xfire i sli .. i to su bajke za malu djecu
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 04.02.2012. u 21:04.
|