Citiraj:
Autor lutherus
Meh, rebrandirani Ubun tu. Čak ni kernel nisu rekompajlirali. Ništa posebno.
Za ssd je dovoljno i default a sa prčkanjem možeš izvući i još više no ako nemaš pojma o Linuxu nemoj prčkati i drži se defaulta.
|
Paaaaa....ne baš...
http://opentechnow.blogspot.com/2010...ion-guide.html
Trim je krucijalan za SSD kao i smanjivanje funkcija koje zapisuju na disk išta...moram priznati da je Windows 7-ica dosta pametniji po ovom pitanju. Nažalost moram se složiti sa zweri - kad imaš vremena Linux posložit sve 5 - kad nemaš...hebiga...(to sam isto napisao u tutorialu) OpenSuse ima potrgani GTK3 (prozori koji ti se otvore moraš sam resajzat jer se ne otvaraju kak treba), Fedora je općenito malko potrgana (nvidia driver za boga miloga su usrali), Ubuntu i Mint su mi preautomatizirani i to na način koji ne želim, Debian je OK ali zašto sve mora biti na "Debian way" i na kraju nam ostane ...Arch...za koji trebam 4-6 sati da posložim onako kako želim...nemam toliko vremena više jednostavno. U ovom trenutku za mene Windows 7 šljaka..simple fact.
Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 04.02.2012. u 19:29.
|