View Single Post
Staro 04.02.2012., 10:35   #422
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ok, ajmo ovako.

Da u džepu imaš 3.909,15kn koliko košta najjeftinija 7970 na tržištu, a doma u računalu 6970/570, da li bi te novce potrošili na upgrade ili bi čekali (da se cijene spuste, ili slijedeću generaciju 8xxx, ili još jednu 6970/570, ili nešto treće četvrto...)?

Pitam čisto rasprave radi, jer ne čini mi se da će se cijene tako brzo spuštati, a i definitivno mislim da ta kartica ne vrijedi te novce. Je, brža je, bolja je, ali i skoro duplo skuplja od tamo nekakve 6970...
sve ovisi o novoj generaciji konzola
posto smo izgleda zapeli jos minimalno godinu dana sa sadasnjim xbox360 i ps3 nema smisla kupovati 7970
sve multiplatform igre se ionako vrte u najvecim detaljima bez problema i na 5870

sumnjam da ce izaci pc only crysis 3 tako da smo mirni sto se tice pc exkluziva (eventualno novi Metro bi mogao zahtijevati upgrade) tako da se ni zbog PC igara ne isplati kupovati novu graficku (ionako ce svi przit po D3 ^^)

da, izlazi Wii U ove godine no:

1) bit ce ugl pun exkluziva koje nece izaci za druge platforme
2) xbox360 i ps3 svojom snagom ogranicavaju potencijal Wii U hardvera tako da ce multiplatformske igre i dalje biti nezahtjevne

po meni je bolje cekati da izadje novi xbox i onda gledati sta se nudi od grafickih
a ovako ako imas 5870/6950/6970 i onda kupujes 7970 da bi umjesto 55 frejmova imao 70 na ultra detaljima mi nema smisla
Ordem je offline   Reply With Quote