View Single Post
Staro 03.02.2012., 11:22   #61
Dek$ter
Registered User
Moj komp

Dek$ter's Avatar

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
U biti ta grafa i je taman za tu rezoluciju pa ne čudi što ti ide sve podmazano . Al kolko vidim jako su rijetke pošto su cjenovno i dalje ostale jako blizu HD 6850.
Ako ne siluješ AA ta grafa vrti sve na full hd-u na visokim ili najvišim postavkama!
Citiraj:
Autor xtreme96 Pregled postova
Vrti ta grafa i na ultra BF3,samo iskljucis AA,al dobro imas dosta slabiji procesor,ja sa 955BE i HD5770 OC vrtim na ultra bez AA na 1680x1050 rezi i fps rijetko kada padne ispod 30....a 6790 je malo jaca...i to ti je teski overkill za taj procesor...
HD 6790 je dosta jača od HD 6770!
Citiraj:
Autor h3lld Pregled postova
Nekih 10-15% ugrubo je 6790 brza od 4890, ali je najveca prednost barem po meni DX11 i buka, jer stvarno je puno tisi hladnjak, a i sama grafa se manje grije i manje opterecuje napajanje
HD 6790 je ista kao HD 4890, niti jača niti slabija, samo ima prednost zbog manjeg zagrijavanja, buke i DX11.
Citiraj:
Autor dokis Pregled postova
Ma imam ja HD6790 već neko vrijeme.

Mene samo zanima dal bi S1 išao na nju pošto ne koristi referentni pcb? Kako sam već rekao vjerujem da se radi o pcb-u od HD6850, provjerio bih ja i sam no trenutno komp i ja nismo zajedno, a nigdje slike na netu koja bi mi to pokazala. Imam za ok cifru kupiti S1 koji je kod nas dosta skup tako da mi ta ideja nije još pala na pamet.

EDIT: Kolko sad vidim bio sam u pravu, referentna HD6790 koristi pcb od HD6870, dok ova XFX-ova verzija koristi od HD6850. Tako da bi S1 bez problema trebao na tu karticu.
Paše na nju S1 bez problema!

Dek$ter je offline   Reply With Quote