Citiraj:
Autor Vuco
Budem probao pa javim. Iako velim, u potpuno sličnom položaju (kao okomit bajk) je meni bila kočnica prije odzračivanja (ručica gore, čeljust visi okomito dolje).
|
Ajd da bez podjebavanja odgovorim.
Sličan sam problem imao sa deorama 535 starim, pred 2 godine cca. I isto tako je puštala na rezervaru.
Držanje kočnice u skroz okomitom položaju ne pomaže po mom iskustvu.
Vjerujem da ne radite krivo, ali potrebno je razmaknuti klipove u potpunosti, toliko da oni gotovo uđu u čeljust "u minus". Ako je potrebno treba ispustiti višak ulja. Kad si tak razmaknuo čeljusti treba izmijeniti cijelu tekućinu u sustavu sa povremenim tuckanjem po čeljusti uz otvoren spremnik. U spremniku maknite onu pločicu ako još uvijek postoji ista koja pokriva rupicu kroz koju klip uvlači ulje da nesmetano može izlaziti/ulaziti zrak/ulje.
Tek kad ste nanovo napunili sustav uljem onda slijedi "odzračivanje", opet lupkanje i tak to, ali mora se moć to sredit.
Što se brtve i slinjenja tiče, e to mi se dogodilo kad sam provozao bajk po temperaturama ispod nule kad je guma očito izgubila svojstva. Nikako nisam mogao dobiti da ne curi. Može se eventualno probati skuhati u vreloj vodi guma da eventualno dobije na elastičnosti, ali ne da se deformira, pitanje je hoće li uspjeti, pucam u prazno...
Problem sam riješio tak da sam malo silikona stavio po rubovima poklopca i zatvorio te pustio da se osuši. Jest da je grunf, ali radi ko zmaj i nisam imao problema poslije ni na -10°C
Dakle, napominjem, vjerujem Vuco i čuks da znate kak se to radi, ali eto, ako pomogne vama ili kome drugome nek bude tu...