Citiraj:
Autor Pupo
A gle, puno previše je tih 90$, manje dođe MDPC sleeve al onda još moraš sve slivat, mrdat. Ovo ono. Ovako imaš sve gotovo, plus jedan set kablova viška koje vjerojatno budeš koristio i na nekom sljedećem napajanju. Oko 60€ je set na MDPCu.
|
I više se neću družiti s tobom

Jer sada samo gledam kako bi uspio zamjeniti ovaj hx i uzeti ovu ax opciju. Čak bi zrtvovao zadnju paru za ove corsair kablove :/
Citiraj:
Autor Pupo
To je ok onda  Iako sam mišljenja da ti to ipak nije bilo potrebno jer nema neke razlike vrtio na 4,5 il na 5ghz proc.
|
Kako sam već rekao nisam ni mislo ići na smanjivanje temperature jer sam zadovoljan s temperaturama+što mi ovo s toliko vetova na hladnjaku izgleda pomalo nakaradno. Išao sam na push/pull isključivo zbog hlađenja grafe. Kada sam stavio 140mm vent sa strane da upuhuje zrak, puhao je taman na ispuh od kartice i samim time je temperatura ludovala. A opet kada ga okrenem da ispuhuje onda se lagano digne tmperatura proca i ne znam kako je moguce da kroz gornji vent počne uvlačiti zrak a okrenut je da ispuhuje!? Na kraju sam riješio problem tako da sam stavio manji 120mm vent sa strane i sada je sve ok