View Single Post
Staro 02.02.2012., 10:59   #3535
mr Rockwell
Premium
Moj komp

mr Rockwell's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
A gle, puno previše je tih 90$, manje dođe MDPC sleeve al onda još moraš sve slivat, mrdat. Ovo ono. Ovako imaš sve gotovo, plus jedan set kablova viška koje vjerojatno budeš koristio i na nekom sljedećem napajanju. Oko 60€ je set na MDPCu.
I više se neću družiti s tobom Jer sada samo gledam kako bi uspio zamjeniti ovaj hx i uzeti ovu ax opciju. Čak bi zrtvovao zadnju paru za ove corsair kablove :/

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
To je ok onda Iako sam mišljenja da ti to ipak nije bilo potrebno jer nema neke razlike vrtio na 4,5 il na 5ghz proc.
Kako sam već rekao nisam ni mislo ići na smanjivanje temperature jer sam zadovoljan s temperaturama+što mi ovo s toliko vetova na hladnjaku izgleda pomalo nakaradno. Išao sam na push/pull isključivo zbog hlađenja grafe. Kada sam stavio 140mm vent sa strane da upuhuje zrak, puhao je taman na ispuh od kartice i samim time je temperatura ludovala. A opet kada ga okrenem da ispuhuje onda se lagano digne tmperatura proca i ne znam kako je moguce da kroz gornji vent počne uvlačiti zrak a okrenut je da ispuhuje!? Na kraju sam riješio problem tako da sam stavio manji 120mm vent sa strane i sada je sve ok

Zadnje izmijenjeno od: mr Rockwell. 02.02.2012. u 12:15.
mr Rockwell je offline   Reply With Quote