Dobio sam macbook white, koji je blago rečeno bio silovan.. Proliveno je neko piće bilo po njemu, pretpostavljam nescaffe vanilija

i onda je bačen na pod, izgleda svom snagom...
No bilo kako bilo, nije ta jabuka bezveze tamo.. Nakon rastavljanja, čišćenja u nitro razređivaču, jedne ture blagog prelemljavanja na vruć zrak, laptop je upalio.. To je prva verzija macbook white, ona 2006/2007. Core 2 Duo, 512MB ddr2 rama, intel gma..
Problem je sljedeći. Jedan ram modul je neispravan, na njemu je bilo tekućine kad sam rastavljao prvi put laptop, probao sam prelemljavati i sve, no 0 bodova, tako da je u laptopu samo 256MB DDR2 rama.
Kada bootam OSX s DVD-a, pojavi se jabuka na sivoj podlozi, ispod nje spinner, kasnije uđe u setup gdje mi se sve pokaže kak spada OSIM MIŠA. Miš mogu normalno micati po ekranu, ali je u obliku ogromne kocke (3X3cm na ekranu ), te je ispunjen bijelom bojom i nekim hieroglifima.. Setup mi tu i stane, to jest, šrota, ali se evo npr sad.. pola sata ništa ne događa..
Ako probam bootati Windows 7, onda iz DOS-a normalno loada sve na disk ( siva traka na početku setup-a ), te se kao restarta, zavrti onaj windows 7 logo i kad bi trebao pokazati setup GUI, tamo rukne BSOD..
Neznam, htio bi si ovo srediti, pa makar nekako kao stolni komp s OSX-om, mislim da sam napravio hrpu posla već, dižući ga iz mrtvih, no eto, još nešto fali.. Jel možda ram... drugi modul nemam, a glupo mi kupivati, kad neznam hoće mi pomoći..
GPU je kako sam skužio u chipsetu, koji je prelemljen, tako da po nekoj logici, da gpu ne radi, nebi radilo ništa..
Eto, ako tko ima kakvih ideja, molio bi da ih podijeli
Ovako to sve izgleda:

Shot at 2012-02-01

Shot at 2012-02-01

Shot at 2012-02-01

Shot at 2012-02-01

Shot at 2012-02-01