View Single Post
Staro 01.02.2012., 14:17   #18661
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Hm, ja sam planirao pljunuti 2-3k kn za kotace, znaci Sile isplativo je
Na umu mi je ZTR flow+Hope kombinacija, koje jos zbice - lagano odaberem...ali kako god uzmem ne mogu proci ispod 2k kn...na svu srecu mi jos nije sila s nabavkom kotaca, ali ovi trenutni nece sigurno izdrzati vise od jedne sezone.

...btw, vratih s voznje, temp. nisu problem -1°C (Tunel) do -5°C (na Strmopeci)...al ga zato vjetar brije, lice mi se jos odmrzava.
Na Sljemenu nema zive duse, mislim da sam se mimoisao s troje ljudi i dva psa.

Danas mi je uspon isao nikad bolje, prva dva detalja (polozeno kamenje i skok/stepenica) sam sredio iz prve, povezano u komadu sto jos nikad nisam uspio, ali sam zato ono pisljivo strsece kamenje prosao iz trece, a to je u principu lagano, bas steta, ostatak sam pregazio standardno).
Uspon na Strmopec sam dopedlao najdalje do sada, skoro sam skinuo uspon, falilo je 10ak okretaja pedala, zadnji atom snage sam izbacio iz sebe a kad sam stao imao sam jos snage kleti iznad kamere, al se orilo po Strmopeci ...riknuo sam totalka, ne sjecam se kad sam tako dusu istjerao iz tijela, pa sam si morao dati oduska

Spust solidan, moze to i bolje, switchbackove sam odradio sve iz prve naravski - za neelegantne prolaze krivi su Vuco i Srale s cudnim putanjama po zavojima (vide se tragovi cijelim putem, od Bikce pa na dalje).
...gledam trag, i kroz misli mi prolazi - wtf, zasto tuda pobogu, umjesto da sam skoncentriran na svoju voznju

...i da, vruci biljni caj koji sam imao u ruksaku dize iz mrtvih.

I jedna prigodna:

Pohrani.com
Nik je offline   Reply With Quote