View Single Post
Staro 01.02.2012., 12:40   #62
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor kokolo22 Pregled postova
U prosjeku reinstall svaka 3 miseca jer to mi je najduze da ne minjam komponente,i sad ce opet bin install prekosutra jer dolaze nove komponente. Inace se vrte Win 7 64-bit od kada su izasle.
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Ne znam da li znaš, ali sedmicu ne moraš reinstalirat kad stavljaš nove komponente .
Upravo to, jedna od vrhunskih stvari. Jednom sam radio test kad mi je samung 470 doša, isti je proša 4 ili 5 konfi, sve drastično različite i samo se driveri stave...
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Da izvučem maksimum, jer koliko god se pričalo o tome da se Win7 ne usporava, to se ipak događa s vremenom, iako ni približno kao na XPu. Nije ni čudo. Microsoft izdaje tonu updatevoa, koji ostavljaju nepotreban debris, kako na disku, tako i u registry-u.
Ali slažem se s tobom da bi bilo zanimljivo testirati razliku...Bez obzira što se unaprijed zna pobjednik.
Mislim da ne. Kod mene je CCleaner + CCenhancer, i svako toliko pobrišem junk, a comp se automatski defragmentira s O&O Defragemnterom. Instaliram mali m gluposti jer to računalo koristim za servis, i radi prilično kao prvog dana... Puno su napravili u pogledu na XP, naravno ni W7 nije za idiote prepreka da je sjebu, ali ti zazenu i druge OSeve
Baja 001 je offline   Reply With Quote