View Single Post
Staro 01.02.2012., 08:50   #7
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Evo ovako...

1. put kad se pojavio taj BSOD je bilo na windows Visti - i to samo jednom

Nakon sto se disk na kojem je Vista bila pokvario, kupio sam novi WD scorpio blue 250gb disk (disk je provjereno otiso, spojio sam ga na drugi kompjuter i pun je errora).

Kad sam stavio novi WD i htio pokrenut instalaciju windowsa sa dvd-a ponovo se pojavio BSOD.

Nakon toga sam izvadio disk, spojio ga na kompjuter pa sam ga formatiro, napravio particiju (bio je unallocated space) i nakon toga ponovo stavio u laptop.

Nakon toga je instalacija prosla najnormalnije i bootalo u windowse odmah nakon instalacije, i sve ok.

Zagasio sam laptop jer mi se nije dalo vise mrdat po njemu i sljedeci dan sam ga upalio i dobio sam opet isti BSOD.

Nakon par pokusaja uso mi je u windowse gdje sam bio cca 2h, instaliravajuci sve programe ukljucujuci i AVG antivirusni, office, drivere itd.

Nakon restarta zbog drivera koji su trazili restart vise nisam uspio pokrenut windowse nego dobim pri kraju starting windows screena BSOD i tako u krug.

U BIOSU ima ACHI i compatibility mode, probao sam sa oba, sve je isto.

Mogu probat sa skroz drugim ramima ali malo mi je nategnuto da su obje plocice koje su trenutno u laptopu otisle, isprobao sam i sve kombinacije slotova.

Hvala svima na odgovorima, na poslu sam do 16 pa kad se vratim doma probat cu sa novom instalacijom windowsa i sa poptpuno drugim ramima.
Astral je offline   Reply With Quote