View Single Post
Staro 01.02.2012., 01:56   #180
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Ma prihvati on kod i onda me traži pin da odaberem i kad to napravim kaže "error in communication", makar je spojen na net. Nemam pojma koji mu je. -.-

A u taj minus se ne mislim uvlačit, ne mislim to ni dirat, ko da ne postoji. Glavno da ja imam Visu Electron uz žiro, da mogu šopingirat na netu.

edit: doduše, kamin i crno vino zvuči primamljivo xD
ovo prvo se i meni dešavalo, i to prvi puta, prije nego sam redistribuirao token, mislio sam da je zato jer sam skinuo mToken sa android marketa a ne sa onog linka koji su mi poslali sms-om (kasnije je sve normalno radilo, bez te greške)

ovo za minus i amex - tako sam i ja rekao ali jedno kažem, drugo mislim i treće napravim otišao bi ja duboko u minus na maestro i zaklo se na amexu - ...tako da ne dolazi u obzir
opušteno, budimo samo prijatelji , ponekad imam osjećaj da me cure doživljavaju samo kao komad mesa, imam ja emocija i osjećaja :P

...zajebavam se, nemam dosta romantike, skidaj se i upadaj u krevet

Citiraj:
Autor Campeonato Pregled postova
Kad sam otvarao ziro i tekuci, rekli mi lijepo da dodjem kad budem student da mi maknu naknade i imam jos sitnica za sve ukupno 5kn, i dodjem prije koji mj kao student da mi se te naknade maknu i nisu mi htjeli dat studentski paket bez te american kartice i tog minusa za maestro... Za american je jos naknada 80 kn godisnje, a i nezelim imat nikakve minuse.. I ostao na obicnom tekucem i ziro racunu + mtoken..
identična stvar kao i kod mene... još sam u više navrata listao sve usluge koje pbz nudi za "obične građane" - ali osim ovoga šta imam dosad nisam ništa interesantano našao... mislio sam još mPBZ - ali ne vidim svrhu ako već imaš mToken i mobilni net, mogu uplaćivati ili štagod raditi s novcem preko običnog browsera (i tu debilnu uslugu naplaćuju dodatnih 7 kn/mj)