View Single Post
Staro 01.02.2012., 01:28   #177
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Ma jok, kakva je nije ni pogledala točno sve ugovore. A za minus :fijuuuu:
nevezano a i nije u redu (od mene ) da osuđujem i optužujem - ali ti likovi u pbzu nisu normalni, da sam student (redovni xD ) ne bi nikad pristao na taj studentski paket? zašto? zato jer sam takav tip kakav jesam. (jedino šta mi se sviđa te sve mnoge i brojne usluge po cijeni od 5 kn mjesečno) zašto dalje? minus od 1000 kn na tekuću računu dati nekom studentu koji nema "redovna primanja" - ja to ne bi nikad prihvatio i još da mi nametnu neki rok uz kamate??? a-a, od mene nećeš dobit to... onda, kreditna kartica?? čekaj, kreditna kartica redovnom studentu koji NEMA redovna primanja niti se zna KADA (tj. za koliko godina ) bi ih uopće mogao imati i kakva će biti... kreditna kartica amex od 2000 kn mjesečno? hvala ne... to je moje razmišljanje i mišljenje -> radije platim njima 15 kn mjesečno za tekući i intbank nego da ulazim u neke fantastične minuse na maestru i amexu... imo...

Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Pročitala sam ja sve detaljno, bez brige, samo nigdje ni u jednom ugovoru niš konekretno ne piše. -.-

Da, imam ugovor za mPBZ (mobilno bankarstvo) i to sam skinula i aktivirala već s tim kodom. Imam i ugovor za net bankarstvo (PBZ365@NET) i aplikaciju za to sam skinula (nakon kaj sam na PBZ straici pročitala da ide preko mTokena to) i ukucala ovaj isti aktivacijski kod ko za mPBZ, al kad upišem PIN jednostavno mi baci error. :/ Probat ću još sutra, ne da mi se zajebavat sad, ak ne upali, ići ću do banke kad mi kartice dođu i pitat.

Btw, dobar pokušaj.
očito nije isti aktivacijski kod... kako sada ide dalje, ne znam i ne želim znati :P odavno smo već trebali biti u krevetu uz kamin i bocu vina crnoga (ako još nisi, pokušaj da naručiš i platiš preko internet bankarstva, to bi bio sasvim pametan početak korištenja usluga, zadovoljstva i dobara)