Citiraj:
Autor Wolverine
A sjedio si u tom novom Mondeu pa znaš iz prve ruke kakva je kvaliteta izrade?
Meni je isto VelSatis bio ok, Avantime predivan, no kaj ti to znači kad su im ti auti bili gubitak. Imaj na umu da su oni u poslu da zarade pare. Mogu oni napravit dizajnersko čudo ali ako nema klijenata koji će to kupit - džabe im sav trud.
I AM modeli su svi nalik jedan drugome, no to uopće ne umanjuje njihovu ljepotu i astravagantnost. (pri tome ne ubrajam drek od rebrandane Toyote IQ)
|
Vozio sam aktualni i materijali u unutrašnjosti (nije bila titanium verzija), dizajn kontrolne table i ostalo je, u odnosu na recimo aktualnu lagunu, 3. ili 4. liga.
Što se tiče agilnosti, motora (peugeot diesel) osjećaja na volanu i ležanja na cesti, imao sam feeling kao da vozim auto puno manjih dimenzija i to je za svaku pohvalu.
Kod Aston Mondea, sumnjam da je izrada "vrhunska" ali mi se sa slika čini da se radi o tvrdoj drugorazrednoj plastici.
Trenutna paleta AM mi je prenapirena i prenabildana. Bočni "bubrezi" još od vanquisha ubijaju svaku pomisao na eleganciju i IMO više nalikuju bolidima za utrke. A i ima ih jedno 20-ak u gami što nije bio slučaj prije 10-20 godina te se radi o svojevrsnoj "eroziji" eksluzivnosti.
Btw, originalan dizajn ispred svog vremena ne mora nužno značiti gubitak (Megane II).