View Single Post
Staro 30.01.2012., 21:18   #18568
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
A daj Vuco, naravno da Srale neće reć da se razbio, a nas zanima baš

Ja sam u subotu htio da nakon pilane idemo na Strmopeć, nije bilo zainteresiranih. Treba vježbat te switcheve. Ja se osobno trebam malo oslobodit da počnem radit stoppie i manual, bez toga nikad neću neke bitnije vještine poput front-pivota ili hopanja naučit.
Neće se nadam ljutiti, ali kaj je on danas preživio, svaka mu čast. Na onom najgorem switchbacku (3. mislim) je preletio preko volana fino u zrak, a tamo je ona najgora strmina. Letio je sigurno sa 2 metra visine na glavu i na kraju se omotao oko drveta niže i to sa kičmom. Kak je rekao - "gle skinuo sam mahovinu sa drveta"

Meni je izgledalo užasno, a on je prošao bez ijedne ozljede. Onda sam stao na rub da ga uhvatim u slučaju da opet pokuša letiti i probao je još par puta, ali nije išlo. I na kraju je još htio mostić kod Pilane proć sa bajkom, već sam ga vidio u potoku ili na kolcu onome i lijepo ga zamolio da je dosta za danas...

Na kraju je skužio da je previše naprijed, dok se ja zavučem iznad stražnjeg kotača i ako nešta krene po krivu, noge će stat na zemlju i neće me ziher baciti. I prednji kotač puno ranije zavinem u zavoj i onda ga pustim da kliže po zemlji, tako da mi ostane više prostora za stražnji kotač.

Na jednom switchbacku sam uspio i front pivot napraviti, ali ne za 180° već ono, za ~90° (možda i manje), taman koliko mi je trebalo.

Super mi je ta Strmopeć. I gore i dolje...

Ako si za koji dan da se ide gore, reci samo .