View Single Post
Staro 30.01.2012., 17:04   #1
H@rdc0r3M1nD
Premium
Moj komp

H@rdc0r3M1nD's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Promjena napajanja [amaterska pitanja]

Odmah da naglasim, molim pomoc onu ekipu koja ima volje detaljno pomoci pocetniku. Nemam pojma o tim stvarima i doslovno mi sve "treba crtat". Tko je tanak sa zivcima slobodno neka produzi.

Kako sam napokon uspio sakupit novce za novo napajanje da zamjenim stari Chieftec GPS-400AA-101A koje mi je "ubio" grom, kupio sam LG POWER green power series 460 W, danas sam se pokusao potrudit oko toga.
Kako nikad do sad nisam mjenjao napajanje, mislio sam da je to jednostavna stvar.
Izvadio sam staro napajanje i prva stvar koja se razlike je onaj veliki 24 pinski konektor koji ide na maticnu plocu. Ovaj na LG napajanju je manji i ima sa strane jedan dodatni konektor.
Osim toga kod starog je isao jos jedan poseban konektor u maticnu (4 pin-a kvadrati) a takav na ovom novom uopce nepostoji. Kako to rjesit?

Staro napajanje je imalo puno vise ovakvih konektora i sve je bilo spojeno putem njih. Koji je to tip konektora? Novo napajanje ima sve neke tanke konektore...

Ma imam jos 1000 pitanje, a nemam koga u selu pitat... Hvala svakom tko se potrudi ovo ovoga...

Usput, jel moguce da sam krivo napajanje kupio!?

H@rdc0r3M1nD je offline