Ja ti sutra planiram oko 13h biti na tunelu i ići 2 ili 1 greben. Ako nagovorim Sraleta (on kaže da je spreman samo za jedan greben, pa nek biram jedan

a to će onda biti strmopeć) išel bu i on sa mnom.
Kome paše (još potvrdim sutra prije nego krenem jer imam neko testiranje ujutro za koje ne znam koliko traje), join in !
Citiraj:
No općenito, ovo kad se netko sporiji konstantno gura ispred (ne mislim sad na tebe Max, da nebi bilo) i mene pomalo žifcira, jer meni je osobno bed takvom reć; "daj se makni idem ja sad ispred" jer nebih htio da to neko krivo protumači, no ako vidiš da ti je netko cijelom dionicom na zadnjem kotaču, pa pusti ga brate, nek ide i glavom kroz drvo ak hoće (BTW murina nadam se da si ok)....
|
Ma nitko se neće naljutiti kad mu veliš da te pusti ispred. Ono kad nas je bilo 23, je dečko zakočio na najbržoj dionici 9tke, kad ideš oko 6 banki čak i brže. Lik je nasred staze (realno možeš juriti toliko samo ako potrefiš putanju) udario po kočnicama jer mu je neš u oko palo. Nas 2-3 iza smo se samo gledali kak ćemo se zakucati jedan u drugoga. Lijepo prije onog singletracka zamolio jel mogu ispred njih i još u šali dodao da se opasno voze i pustili me.
Ili napraviti kak si rekao - razmak od 50m pa nek ide kak tko želi. Ovak kad mi idemo već se zna otprilike da svi dobro vozimo i znamo sad već skoro svi sve staze tako da nije problem ikome reć dal moš ispred njega.
Npr. mene je Danielzg par puta natjerao da pratim njega i namjerno je odabirao čudnovate putanje

. Imam pouzdane informacije da je danas i Jed2i-u podmetnuo drvo ili nešto slično ! A mi još pitamo za njega

i brinemo se...