Ej ekipo, evo ja se vratio iz Vz, tak mi je žao kaj opet nisam mogo sa vama, baš mi se pokopilo sad ovaj mj (protekla 2 vik u Brodu na faksu) da sam slabo vozio, pa sam moro prikratit to tu i tam sa dotkom i strmopećom, sljedeći vikend obavezno idem!!!! Čak i ak će netko u tjednu htjet... Pa makar samo 2grebena nabacit koji dan....
Apropo ovih "prepiranja", mislim da ne treba prozivat nikog ko se kolko i kako vozi, svatko to radi prema svojim željama i mogučnostima, a ne mogučnostima bicikla, jer realno, da svi iskorištavamo bajkove koje imamo, pa i 80%, komotno bi mogli na naše okolne DH evente i bili bi bolji od večine njih koji imaju još više hoda, usudio bih se reć i najbolji....
No općenito, ovo kad se netko sporiji konstantno gura ispred (ne mislim sad na tebe Max, da nebi bilo) i mene pomalo žifcira, jer meni je osobno bed takvom reć; "daj se makni idem ja sad ispred" jer nebih htio da to neko krivo protumači, no ako vidiš da ti je netko cijelom dionicom na zadnjem kotaču, pa pusti ga brate, nek ide i glavom kroz drvo ak hoće (BTW murina nadam se da si ok)....