Hehe, bilo je super danas. 12-ica je stvarno zanimljiva staza, pogotovo onaj donji dio kad krene korijenje i skakanje po istom
Zadnja kocnica me opet yebe, uskoro bi mogao i kakvu knjigu o njoj napisat
Buduci da sam kasnio na miting kod tunela momci su krenuli bez mene gore. Nesto prije Adolfovca sustigao sam Onyxa i jed2ija koji su gurali pa sam im se i ja pridruzio. Nije mi se dalo samome ziliti do gore pa reko bio bi red da i ja jednom lagano dodjem do vrha.
U Lugarnicu smo stigli 20ak minuta iza Nika, fino smo se zgurali, pojeli nesto i popili te krenuli do Tomislavca.
Vidi se da je hladnije na Sljemenu i to dosta u odnosu na grad, ali meni i nije bilo nesto hladno, cak mi je i vruce bilo.
Staza je stvarno super, onaj prvi dio po makadamu je malo dosadan ali Onyx se potrudio razbiti dosadu pa je malo zaplesao na ledu

Srecom, ostao je na biciklu. Nesto kasnije se i jed2i pohvalio da je i on malo izgubio kontrolu na nekom drugom dijelu
Bilo je dosta ljudi u gornjem dijelu, a na pojedinim mjestima i u donjem. Kad krene singletrack sa korijenjem pocinje pravo veselje. Skakutali smo svugdje. Taman pred kraj staze i ja i Nik smo skoro poljubili jedno veliko drvo, obadvojica smo ga nekako izbjegli, ali sam ja naletio na iduce drvo, neko tanje (promjera 20ak cm) i fino se guzicom naslonio na njega pa me dupe malo boli. Dakle, nemojte grliti stabla guzicom - to nikako nije dobro
Sve u svemu, odlicna voznja, fino smo se naganjali u tom donjem dijelu i svi smo dosli u jednom komadu
Evo 2 pozerske fotke