View Single Post
Staro 29.01.2012., 13:32   #18450
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Na stazi nema preticanja, to smo naučili kada smo prvi puta krenuli sa tom ekipom gore, ali na odmorištima da, ali ti imaš neku tendenciju da ne ideš zadnji (i ne kažem da trebaš) ali isto tako trbaš koji put (nakon što ti netko kaže da si ga uspoirio) njega ili njih pistiti ispred i onda fino dereš po svom tako da ti nitko ne semta i ti nikome ne smetaš.
Znam da zadnji put kad sam ja bio gore, i kad sam se razbio dvaputa, da si i mene i čuksa na istom mjestu usporio i to poprilično neugodno i kad smo stali opet si se progurao naprijed!
(ne ja nisam pao zbog tebe nego zbog sebe )
Dakle trebao bi malo imati obzir prema bržima, recimo Žac je spor, ali on je konstantan i točno znam kako i kad će napraviti (ako sam iza njega), a ti si totalno nepredvidiv, malo ideš kao Dany Hart, a malo ideš ko Žac, i to u najgorem trenutku!
Nemoj misliti da te napadam, ali tako je to s tobom. Ti se trebaš voziti kako se voziš ali pritom nebi trebao nikoga kočiti ili još gore ugrožavati, zato pusti čuksa i sileta i jedija ispred sebe pa će i tebi biti lakše ih pratiti a i njima će biti lakše kad znaju da si iza njih i da nećeš kočiti naglo i nepotrebno koji put
Uostalom, kako ćeš vidjeti kako sile pronalazi drveće ako si ispred njega?!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote