Citiraj:
Autor Vuco
Svaka čast na trudu za ROM-ove, ali ovo me malo nasmijalo ( u pozitivnom smislu, nikako da te podcjenjujem)  . Pa barem ti zagovaraš čiste ROM-ove i da si svako instalira što želi, i sad kad Kinez napravi tako neš - nije ti dobro  .
|
Ha, ha, ha...

Ma nemam ja nista protiv kineza dragi su oni meni

Da ih ne volim nebi njihov mobitel kupio

Al ovaj kinez po mom ukusu ima previse toga povadeno, recimo nema file manager sto bi po meni trebalo bit. Al opet neke stvari koje je mogo izvadit, neke app za testiranje itd nema izvadeno.
Stavi jedan pored drugoga Sonic_Clean i tog Kineza, i usporedi velicinu .zip fajla. Kinez je manji, e al onda raspakiraj Kineza i Sonic_Clean svaki u svoj folder, i onda je Sonic_Clean osjetno manji, ja sam izvadio puno vise stvari iz njega nego kinez a nisam dirao File Manager il neke app koje moraju bit u njemu koje su stock, i jos ima gapps. Jedino je on koristio jacu razinu kompresije pa .zip izgleda manje.
Al opet to je moj ukus to je bzvz raspravljat jer svatko voli drugacije stvari

Zato mi je i urnebesno zabavan mobitel jer mozes izabrat izmedu toliko rom-ova ili napravit svoj ili preuredit neki koji ti je najbolji...
Idem sad jos samo skinut rom od a.war da to vidim i onda je stvarno vrijeme da pocnem koristit mobitel a ne se sa romovima igrat
Bilo bi jos najbolje kad bi se dogovorili tu na forumu a.war, goran, ja i jos netko tko zna i zeli radit rom, pa onda svi zajedno skupimo znanje koje imam i napravimo jedan rom koji ce bit bas ultimativno bolji, da bude bolji i od prokletih kineza hahahaha
Zezam se sve 5 sa kinezima