vec je iz ovoga jasno koja bi guma trebala imati bolji grip...
...a i kad se pogledaju sluzbene stranice proizvodjaca vidi se da Albert ima jednu crticu vise za grip od B. Sharka
IMHO meni je Albert za koplje bolja guma od Black sharka, isto tako je vjerojatno (nisam probao) Fat Albert za koplje bolja od Alberta - samo kaj se meni nije davalo vise nego dvostruko para za tu gumu.
U dogledno vrijeme Albert ide nazad, a Fat Albert naprijed - buduci setup
[edit]
Citiraj:
Autor 2 die 4
@Nik, kako to da u zadnje vrijeme nenosiš kameru više, od zadnjih par vožnji (mislim na ove grupne) samo si ju jednom imao? Nije valjda da si ju prodao ili da ti je dosadila, pa zato si ju kupil zar ne?
|
Ne nosim kad sam vec sve te staze posnimio, a i neda mi se gnjaviti s kamerom 8)
Kameru cu prodati kad na vrbi zasvrbi...a kupio sam ju u stvari za backcountry snowboarding i skiing - sto se filmiciranja tice, bajk je tu sporedna stvar
Mozda sutra uzmem kameru i smontiram ju da snima iza mene - to bi trebalo biti zanimljivo, samo sto me mora pratiti netko brz i da bude sto blize u kadru.
Bumo probali...problem bi moglo biti blato sto sprica. -->
Jos jedan kojemu se svidja novi kut kamere...treba sto vise skakutati preko korijenja i brezuljaka i onda ce to biti jos zanimljivije za gledanje...i malkice podignuti kut
Sto se tice Black Sharka - ja na tu gumu nemam nikakvih prigovora dok se vozim kulturno, i smataram ju dobrom gumom - da se razumijemo.
Ali kad vozac teske kategorije krene na glavu kroz sumu javljaju se odredjeni problemi i voznja postane blago nesigurna, prednja guma pocinje gubiti grip, putanje su sire nego sto treba, reakcija lagano kasni, prednji kraj zna zalelujati i sl. - i iako sam se vec navikao na takvo ponasanje, i dalje mi se to ne svidja i jednostavno sam odlucio naprijed staviti Alberta.
Na sam opip ripni gume se dosta razlikuju - Albert je osjetno meksi i elasticniji te ima manje ripne, Shark je tvrd i ima siroke kockice od ripni (to je guma za blato!) ---> vec je iz ovoga jasno koja bi guma trebala imati bolji grip...
...a i kad se pogledaju sluzbene stranice proizvodjaca vidi se da Albert ima jednu crticu vise za grip od B. Sharka
IMHO meni je Albert za koplje bolja guma od Black sharka, isto tako je vjerojatno (nisam probao) Fat Albert za koplje bolja od Alberta - samo kaj se meni nije davalo vise nego dvostruko para za tu gumu.
U dogledno vrijeme Albert ide nazad, a Fat Albert naprijed - buduci setup
[edit]
Citiraj:
Autor 2 die 4
@Nik, kako to da u zadnje vrijeme nenosiš kameru više, od zadnjih par vožnji (mislim na ove grupne) samo si ju jednom imao? Nije valjda da si ju prodao ili da ti je dosadila, pa zato si ju kupil zar ne?
|
Ne nosim kad sam vec sve te staze posnimio, a i neda mi se gnjaviti s kamerom 8)
Kameru cu prodati kad na vrbi zasvrbi...a kupio sam ju u stvari za backcountry snowboarding i skiing - sto se filmiciranja tice, bajk je tu sporedna stvar
Mozda sutra uzmem kameru i smontiram ju da snima iza mene - to bi trebalo biti zanimljivo, samo sto me mora pratiti netko brz i da bude sto blize u kadru.
Bumo probali...problem bi moglo biti blato sto sprica.
Zadnje izmijenjeno od: Nik. 28.01.2012. u 22:57.
|