View Single Post
Staro 28.01.2012., 18:54   #18412
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
Znam , mislim po suhom su fakat ok , od rejs kinga su puno bolje , al po mokrom kite ne drže , po snijegu sam samo glisirao , grip nula bodova.

Napisao sam već , naprijed ću staviti Speed Kinga a iza Larsna prebacit , to bi dosta bolje trebalo bit.
Ajde budi kg teži i kupi normalne gume, ne budi weenie.

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Schwalbe alberta

Ili black shark, ali one ako previse naginjes bajk u zavoju gube grip na tren dok bocni cepovi ne uhvate. Jako neugodan osjecaj.

Nik je imo obje i vise mu se dopada albert jer ne guni grip u takvim sitacijama.

Kupit ih mozes u bizmarku, mislim da je cijena ~170kn po komadu.

Naprijed uzmes 2.35, a iza 2.1
Black shark je dobra guma, pogotovo za cijenu koju sam platio: 110kn.

Usporedba nje i alberta od moje strane je jednaka onom koji sam prvi put rekao: razlike ogromne nema što se mene tiče. Bočni grip je nešto bolji kod alberta, no nikako ne bih rekao koliko Nik i sad već max pričaju da im proklizava. Štoviše, nijednom mi kotač nije proklizao kako ne bi trebao. Valjda ne idem dovoljno brzo i ne vozim se tolko ko on pa nisam skužio mane, što ćeš

Ja bih prije rekao da je Nik sharka kupio kad je počinjala sezona sa lošim uvjetima na terenu pa da mu se to onda učinilo puno gore. Samo moje mišljenje i bez uvrede molim