View Single Post
Staro 28.01.2012., 17:59   #18389
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Vidim ja nitko nista suvislo da napise pa cu morati ja ...

Daklem, sedmorica PCEkspertovaca je danas pohodila Sleme: Siletzar, jed2i, Lovrix, Onyx, zgmmax, murina i ja.

Temperatura ugodnih i sunacanih oko 0°C, a pri vrhu vrhu -3.5°C, ocitano na termometru kod Lugarnice.
Spust : singlicom do Hunjke -20ka do Njivica-Pilana-cestom uzbrdo do 2. zavoja-tu u sumu i singlicom do donje postaje zicare-pa na tunel-Dotka

Vec je na usponu pocelo biti zanimljivo, naime jed2i je pri penjanju uspio "sletiti" s Leusteka
Ja sam pak na spustu u zaletu pokusao prijeci zaledjeni potok, prednji kotac ostao u ledu a ja hop preko volana, docakao sam se na noge i ruke ali nisam ispustio bajk koji mi se parkirao na ledjima - na svu srecu sam ipak preskocio potok.
Sad je Sile skuzio da se potok ipak moze prijeci biciklom pa se vratio 20-30m nazad i uzeo zalet, mi smo se fino razmaknuli i napravili mu mjesta da moze lakse doskociti. Frajer uzme zalet, i skoci ravno na kamermana

Nakon tunela se odvajamo, te murina, Sile, max i ja picimo na Dotku ostali doma.
Tu je pak glavnu kaskadersku ulogu odigrao murina na onom strmom spustu po novom dijelu staze. Presjekao ravno mimo staze pa je prvo on odletio a za njim i bajk, on je polukruzno aterirao na glavu a bajk je opisao puni krug u zraku.
Uglavnom, dobro je prosao - ja sam samo komentirao evo jos jednog koji ce kupovati stitnike za koljena .
Nije mi jasno kak je ta ista strmina prestrma za jedan Enduro i 160mm hoda

Jako lijepa i duga voznja, dobra je ova kombinacija 20ka preko Pilane, na ruti ima od svega po malo, a spust traje.

Dvije slije:
1. jed2i van staze, i 2. Ekipa na kraju spusta kod Pilane

Pohrani.com Pohrani.com
Nik je offline   Reply With Quote