Citiraj:
Autor Flood
Odgovorio sam ti vec iznad...i jos sam ti spomenuo Puyola koji je trebao dobiti penal i crveni jer je srezao Benzemu koji je isao prema golu...to nisi primjetio...to je prije penal nego kod Abidala...Lass je trebao dobiti 2. zuti
Bio sam prisutan kada su noge pucale u sasvim obicnim nogometnim duelima...katastrofa za dozivjet...ali sam si to potpisao kad si istrcao na teren...no tebi i nekima to nikada nece biti jasno,jedno je ici u kladaru,gledati tv,igrati PES,a sasvim je druga prica...
Udarac,nabacivanje,izvodjenje kornera sa obje noge...takvih defanzivaca nema puno...
|
Neznam ja sta si ti gledao, ali cim kazes da je gattuso pucao,nabacivao, ili izvodio kornere sve mi je jasno
Njegov jedini zadatak je bio trci,prebij protivnika, uzmi mu loptu i daj prvom do sebe...
Ovo gore je sve Pirlo radio, zato su i doveli gattusa, da daju vise napadacke slobode Pirlu...
A sto se lomova noge tice, noga se lomi i dok seces psa, to ne znaci da za 90% lomova noge u profesionalnom nogometu ( ne pricam o tvojim prcijskim ligama gdje je postotak ozljeda daleko veci nego u profesionalnom nogometu ) nisu zasluzni "poznati mesari nogometa"...