Slazem se, al ja sam u 12mj. bas tako zalegao pred sam kraj 20-tke u onom kanalu nkoji je ravan i gdje valjda nitko ziv nije pao osim mene

. Mislim da si bas ti dojurio kao treci, drugi iza mene je bio Mic (nisam siguran).
Krivim manevrom sam popeo bajk na stijenku kanala i bajk je skliznuo bocno pod mene, ja preko i prsima na brijeg, rolanje lijevo u kanal.
Sve mekano, kao da sam na madrac pao, elegantan pad, ali je ostala lijeva ruka ispod mene i nagnjecio sam rebra.
Rezime:
- prvih par dana sam se tesko dizao iz kreveta, boli ko sam vrag, kako god se okrenem i udahnem, sklekovi ni u ludilu
-7-10 dana ne boli dok se ne napregnem - nisam 20l karnister s vodom mogao podignuti lijevom rukom i odnijeto 10m u podrum vikse a da ne skviknem. Sklekovi - mogu ali uz trpljenje boli (50 kom. sam napumpao

)
- 15-20 dana - vise-manje sve mogu, ali lagana bol je prisutna, na dao Bog da ponovno padnem na tu stranu

- 1 mjesec i dalje - tek tada nestaju svi bolovi i tegobe.
A bezvezan pad...s sto mislis kako bi se proveo s kamerom na prsima - lom ili napuknuce rebara 70% ziher - voznja po Sljemenu - najvejrojatnije tek na proljece.