View Single Post
Staro 26.01.2012., 12:48   #18258
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
..hocu rec da ima nesta i u tehnici spustanja,procjeni staze itd a ne samo se zaletit ko muha bez glave i onda se oslanjat na opremu itd.
Tocno to, treba konstantno dizati tehniku/skill, biti svjestan svojih granica i nema problema.
Poanta je voziti se brzo, imati apsolutnu kontrolu nad bajkom i jos malo lufta za nepredvidjene situacije, a ne jurisati nizbrdo "NN" bez kontrole tako da bajk vozi vozaca i onda se pol spusta spasavati od izlijetanja i skoro poginuti na "tricky" mjestima.

Citiraj:
Autor Onyx Pregled postova
Iskreno da nisam lijeno đubre i da imam mjesta kam stavit, furao bi gore i body armor (naravno kupit ga treba ) jer zaštite nikada dovoljno pa ni na našem xc
Bas sam htio napisati za vas s FF kacigama da sad morate nabaviti i body armor, jer jedno bez drugoga ne moze

Ali ajde, ako se osjecate sigurnijima, nakrcajte na sebe stogod hocete.

Ja sam najsigurniji onda kad bajk ide tamo gdja ja hocu, brzinom koju ja odredim i kad bajk postane dio tijela i reagira trenutno, kad se cula izostre i kad se vozi kao da je to najbolja voznja u zivotu - e, to se trazi
...a to se postize kontinuitetom i kilometrazom a ne 2-3 voznje mjesecno i pun q. nepotrebne zastitne opreme na stazi tipa 18-20.
Nik je offline   Reply With Quote