25.01.2012., 17:25
|
|
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Autor Ziiky
Tokom proslog tjedna sam se probao presaltati potpuno na FireFox, ali neide!
To njesra je sporo, usrali su ga, YT u banani, a najvise me smeta nacin spawn-ananja stranica. Ono, cekas 3-5 sec, nista blank, neizvjesnost, grizem nokte ... pa mi odjednom bubne stranicu, sam od sebe, nicim izazvan.
|
Ovo za čekanje učitavanja stranice se kod FF može namjestiti, nekim postavkama pod about:config samo neznam točno, treba tražiti, čitati preporuke sa neta itd...meni Youtube uvijek radi dobro dok imam instaliran Flash Player 10 , kad stavim Flash Player 11 dolazi do onih crnih ekrana na youtube videu i sve radi sporije, a nije pomoglo ni isključivanje hardverske akceleracije.
Uglavnom skužio sam da mi kad koristim Operu na ovom PC Ekspert forumu, dok nisam logiran, svakih 15-ak sekundi napravi mali internet promet, kao neki autorefresh, ali nije tako velika potrošnja kao da se refreshala baš cijela stranica ?
Skužio sam to pomoću jednog programa, i čim se maknem sa PC Ekspert foruma, te povremene amplitude internet prometa nestanu.
Ima li tko ideju ? Možda nešto u opera:config podesiti da se ta potrošnja spriječi?
|
|
|