View Single Post
Staro 24.01.2012., 23:23   #18168
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ja sam došao sa vožnje. Novi bajk je doma, a vožnja će pokazati koliko je dobra investicija. Ovako na prvu - tromiji podosta. Pripisujem to coil shocku i 2.5 DH gumama. Geometrija totalno drugačija - od wheelbase-a do kuta vilice, sve je drugačije. Pedaliranje gore će biti teže, koliko - pojma nemam. Osim okvira i shocka, iznenadio me rad Hayes Stroker Carbon kočnica. Ovo mi je prvi Hayes nakon što sam probao na kratko Hayes 9 i bome ovo koči fino, ovako po gradu. Treba vidjeti kako će se na Sljemenu pokazati.

Od dijelova će ići dosta toga na prodaju. Volan 680mm (sitan rize, 17mm mislim), lulica 45mm, kotači (naprijed je neka brandirana naba, 20mm, 2mm žbice i XM317 disc obruč; iza je nsbikes naba 135xQR mislim ili je TA nisam ziher, 2mm žbice i neki obruč koji nema ništa na sebi napisan). Uz to, ako nekome treba Deore pogon sa Hollowtech2 BB-om, šajba je 32T gore, XT Shadow zadnja mašinica + LX šifter - to će sve na prodaju. Isto tako ako netko treba rotore (203 Shimano neki stariji i 185 mislim da je iza Avidov sa adapterima), nek se javi. Ne mislim zarađivati na Vama, dogovorit ćemo neku PCE cijenu...
Marz 55R radi ali kad si naučen na RS ili Foxa, onda to nije to. Moram je još provjeriti jel sve s njom ok prije prodaje. Strokeri sumnjam da će na prodaju...

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 24.01.2012. u 23:51.
Vuco je offline   Reply With Quote