View Single Post
Staro 24.01.2012., 14:34   #928
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Sve si pobrkal dragi Portio nije moj, niti ja svoj dučan imam .

Portio je web shop od Linksa.

Dalje gore sam ti napisao načine plačanje i sve to, a druga stvar, vrlo lako odeš na stranicu od Portia i priupitaš ih kako točno želiš platiti i kolko će te sve ispasti.

U portiu komponente dolaze dostavom kroz 1-2 dana ovisi kad naručuješ i dolaze u komponentama. Isti rok dostave je i iz Adm-a ali ako se slaže gotova konfa sa svime napomeneš im da ti sklope računalo i oni to naprave besplatno. I dostava se u oba dučana ne naplačuje.

Znači uzmi onu konfu iz portia i nazovi ih i ako ti odgovara način plačanja kod njih i njima isto što je vrlo vjerojatno uzmi konfu od njih, a druga konfa ti je iz adm-a ako želiš da ti se složi kompjuter i evo ti je TU.

@barmen stavio sam ti malo bolje kućište ali nije midtower (ako msliš nadograđivat komp pa stavljat neku atx ploču onda ti neće stat pa onda umjesto njega uzmi Fractal Core 3000),i stavio sam ti i ssd za sistemski disk, a za slaganje kompa napomeni kad naručuješ komponente i ne brini se dobro slažu konfe. Evo konfe, ako želiš nešto drugačije samo reci, isto preporuka je da si uzmeš i5 2500K jer se procesor stvarno lagano overclocka, no ostavljam to na tebi jer i5 2400 od njega nije ništa slabiji na stock brzinama.

Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 24.01.2012. u 14:46.
lolofuxy je offline   Reply With Quote