Ovak u tvojoj konfi iz šibenika ti ne valja napajanje, kućište ništa posebno, grafička (preslaba posebno jer je komp za igranje a imaš dobar buđet), i matična koja ti nije potrebna za ovaj proc .... ovako za ovu konfu iz zagreba možeš platiti pouzećem (znači gotovinom kad ti dođe dostavljač s robom) i uplatom na žiro račun i preko kartica (al za te kartice ne znam kak ide pošto sam uvijek u kešu sve plačao).
Ovu konfu koju sam ti ja složio ne trebaš ništa mijenjat i sasvim je ok za cca 3 godine, ako ne i više, a ova tvoja konfa je neizbalansirana i nije baš gaming konfa.
Što se tiče toga ako bi naručivao iz Zg-a nema ti se šta pokvarit, desiti itd jer sva roba je odlično zapakirana i ako se nešto desi oni odgovaraju za štetu, a ne ti.
Ako nešto trebaš reklamirati ili ti se pokvari, prvo tu potraži pomoć uvijek pa onda ako je stvarno veći problem, fino odneseš na poštu i šalješ na određenu adresu hardwer (piše ti sve na jamstvenom listu). Kad nešto reklamiraš nema ti tu razlike oko čekanja jer svaka firma ti provjeri što ne valja i onda dobiš u zamjenu istu komponentu ili ti ponude neku drugu iste cijene ili ti ponude povrat novca, jer nemreš ti doči u dučan i reći joj meni grafička ne radi, a da ti oni kažu ok evo vam nova.
Još nešto te zanima?