Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.01.2012., 17:00   #2348
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
no ne bi se smjelo progledavati kod ao-a, kasko je druga priča jer je vezan striktno za firmu.

hanfa... lol

kaj im je trebalo 10 godina da skuže kako se prodaju bonusi na dobar dan?

@jopis... izgleda da ti tvojih 3k poznanika baš i ne daju realan feedback što se ao tiče
Kasko je dobrovoljno osiguranje i kao takav spada u skroz drugo područje osiguranja, što znaš i sam.
Moje kolege (navedenih cca 3000 ljudi) 100% ne prtljaju više s ničim jer smo masno kažnjeni već, i za reklamni, i za bonuse, odletilo je dosta glava ljetos, tako da je od onda mir i nema petljanja. To što neko drugo osiguranje levati klijente i uzima im masnu lovu za sređivanje bonusa s kojim mogu mačku dupe obrisat, nema veze sa poslovnošću, nego sa pohlepom za grebanjem za veći udio na tržištu, a to što to stvara negativne konotacije kod ljudi i stvara masu nezadovoljnih klijenata, to toj ekipi nema veze. Bitno je tekuće godine ostvarit zadani plan, a nagodinu što će pola ekipe otić, očito nema veze. Mudro razmišljanje mojih bivših šefova, koji zato više i ne rade taj posao.
A druga stvar, nisu ni ljudi tolike ovce, krenut će tužbe sudskim putem, kad se nekom smulja polica, pa kad te čovjek tuži jer si mu izdao nevažeći DOKUMENT, onda će se stvari malo drukčije razvijati....

Što se tiče točnih iznosa ukupne premije izdanih polica AO u prošloj, pretprošloj godini, a i unazad 10 godina, do toga mogu doći kad sam na poslu u vrlo kratkom roku.
Iznosi su ogromni, i najvećem laiku ubrzo postane jasno zašto je država sad odjednom toliko zapela da se bonusi ne dijele šakom i kapom.
No opet idemo preširoko