Citiraj:
Autor syss
ma fora ti je bila da je čovjek bio bogu iza nogu i sve fino pristojno došao na tehnički veli jebiga zapalo me sad na moru pa da to obavimo, frajer je tražio ono povećalom na čemu da ga ruši i nađe da mu je metlica zadnjeg brisača strgana 2-3cm i visi
ovaj veli budem zamijenio prvom prilikom, nisam ni ja skužio... a-a, zamijeni pa ponovo dođi na tehnički.
pa ti reci da ti tlak ne bi na 200 skočio.
sa druge strane moj pretprošli tehnički sjetim se ja te priče i gledam kako 4 geliptera iz '98 civic 1.4 sa auspuhom veličine mjeseca prolaze sa plavim led-icama umjesto pozicija.
znači tolika bezobraština da se nisi udostojio maknuti ilegalnu preradu na autu koja traje jedno 2 minute zamjene i ti mi prođeš... ban ko kuća i teraj doma sine, pa ponovo plati.
edit: može, ali ima par uvjeta... ak me shvaćaš 
|
A zamisli kako je meni za preko jedno desetljeće navažanja automobila na tehnički, padanja zbog gluposti, prolaženja svakakvim automobilima, dovoženja vlastitog da bi neki rođak, murjak, ovaj onaj prošao preko mog ispravnog auta, itd, ma nije ni za pisat svašta....
Ne znam da može, pokušavam shvatit, al ne ide, jer mi je to primarno zanimanje, poznam Boga i vraga, i ne ide od 08/2011....
Sad sam se sjetio najkomičnije situacije u ovih 11 (uf i više, ja bi htio da sam mlađi....) godina bavljenja s tim.
Dolazi lik na tehnički, škoda octavia tdi, stara ravno 8 dana. Uvozi kontrolor auto u stanicu, tjera na valjke, op, ne radi ručna. Veli ajde novo je, nije se razradilo, nema veze, pregledaj kasnije u servisu. Tjera na ekotest, zacrnjenje 1

, max dopušteno od strane škode 0.80... Veli kontrolor, gospodine žao mi je, ali niste prošli tehnički pregled jer vam je vozilo tehnički neispravno

Zamisli facu lika, još lik pokušava ostat hladan, kaže pa dobro jel ti vidiš da je auto star 8 dana, ne 8 godina, ne 8 mjeseci, nego DANA. Kaže ovaj ladno, a jel ti vidiš da ne valja, vozi to van i pravac servis. Servis najbliži je naravno u popovači, 70km daleko u jednom smjeru, i lik na autocestu, propisno zagrije auto, dođe u servis, eko test - zacrnjenje 0.01, ručna kočnica idealna. Kaže ovaj u servisu, pozdravite mi kolegu na tehničkom

Problem je bio što je lik bio 7 dana na terenu i auto je stajao u garaži, i pravo iz garaže na tehnički. Dok se je dovezao do servisa, em je kočio, em ga je zagrijao propisno i sve je bilo super kako i treba bit na novom autu, samo eto, zašto bi ovaj na tehničkom pogledao jel auto zagrijan i pitao jel auto vožen, lakše je srušit ga i uzet 120kn još jednom....