Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.01.2012., 11:13   #2321
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
A ljudi, jeste usrali temu....
Koja je vjerojatnost da u EU postroze kriterije za tehnicki preglet, prestanu uzimat 100kn za kavu itd.? Znam da su ljudi znali odlazit u manje gradove da bi regali malo losiji auto jer u ZG nisu mogli..
Velike vjerojatnosti...
A za ovo drugo varaš se grdo. Mi iz malih gradova smo vozili aute u zagreb, pa čak i moji klijenti pojedini, dakle 100km tam, 100km nazad, jer ovdje kod nas ne žele čut 'za kavu' i te spike, nego te sruši bez pardona; mislim, ne mene koji radim s njima svaki dan, ali nagledao sam se glupih padova zbog stvari koje nemaju veze sa sigurnošću, ali eto, možeš past na tehničkom zbog toga....
Da se razumijemo, što se mene tiče, sasvim je u redu da automobil mora biti tehnički ispravan, ja svoj tako i tako držim 100% ispravnim radi sebe i mojih putnika, a ne radi nekog bisera na tehničkom pregledu, ali rušit ekipu zato što im je krepao podizač zadnjeg stakla na kii za koju to košta ko suvo zlato i treba mjesec dva da se nabavi, ili zato što nema kutiju prve pomoći u automobilu, to su za mene ludosti. Zna se šta je bitno, kočnice, ovjes, zdrava limarija, ekotest i da ne lijeva ulje ili antifriz iz motora ko pljusak u prašumi A ne kad dođe nabrijan na posao rušit ljude jer, eto, važan je čimbenik podizač zadnjeg stakla.... Ili što je rekao moj frend, jadan je onaj kome ću ja ili moja prva pomoć iz automobila pomoći, kad čim vidim krv padnem u nesvijest