Razgovor je išao:
"Ej Zmija legendo kaj ima?"
"De si Sile kućo stara kaj si to s kotačem napravio"
Ili je Vidoviti Milan ili si se prosro već Adaksinjo
Bilo je super na Sljemenu. Lojstek gore s manjim grdim dijelovima gdje je blato. Bilo nam je pun kurac Adaksovog stenjanja pa smo mu ko konju dali šećer i lik zapalio gore, bio prvi u Lugarnici.
Destro se kvalitetno sasuo na kamenju, ide bit pro ko ja a ne zna, ajde barem je riješio kamenac u bubregu.
u Lugarnici ok osim klasičnih idiota koji ne zatvaraju vrata, na izlasku srećemo Marka iz Protee, ne damo mu da jede grah nego ajmo odma na spust. Prek one livade hrpa snijega, onda još manevri između skijaša na vučnici, sve 5.
Spust je krenuo optimalno, svi dropovi odrađeni fensi, nitko nije skrenuo di ne treba.
Kod ceste ja "skačem" ko debil, lendam ko Max na kvadrat, izabirem smjer stabla, kršim prednji kotač i letim prek volana. Dečki ga ravnaju na silu, ja nisam koncentriran jer mi se samo vrti film kako fleksericom režem cijeli bajk u dijelove.
Ajmo dalje, meni kotač pleše ko Shakira, drma ga lijevo desno ali ide. Na spustu prestižem Adaxa koji na istom mjestu ko Cuks gubi kontrolu, baca bajk i trči dalje. Adax nam je biatlonac, pričo mi je to davno još.
Ostatak spusta super, Destro vodi ali ne divlja, mene se čeka (respekt), malo štedim prednji kotač i odrađujem spust do kraja na nekih 75% kak bi inače išo. To je svejedno bilo malo brzo za Adaxa i Marka
Ono korijenje pa singl me toliko oduševljava, svaki dan bi išao na tu stazu. Destro poliježe ne switchbacku, moramo ga razumijet, ipak mu je velik wheelbase
Super izlet sve u svemu. Kotač ću zravnat nadam se, ja sam debil jer kad sam radio photoshooting gore kod kućice izvadio sam bočicu i ostavio je gore, al će se neko grdo iznenadit kad dobije hepatitis
Sređujem kotač i idem opet čim prije, sad ja imam nesređene račune s tom stazom. Idemo Cuks, Jed2i, Adax i ja, četvorica osvetnika.