Citiraj:
Autor jopis
Ne treba meni nikakav web kalkulator neke smrdljive profiterske ustanove kakve su banke u hr
|
Ne treba ni meni. Samo, ja za razliku od tebe nisam tražio pojašnjenje za oročavanja i kredit:
Citiraj:
Autor jopis
Daj primjer oročene štednje u kojoj možeš profitirat da digneš nenamjenski kredit sa eks-om od 12-13% i da kamata na oročenu od 5-5.5% može dati više love nego što plaćaš kamatu za nenamjenski
|
I to u temi koju, pazi sad, smatraš OT-om.
I onda, kada si odgovor dobio:
Citiraj:
Autor listerstorm
Dao sam ga u postu 2307. Ako sumnjaš, provjeri si, imaš hrpu kalkulatora na web stranicama banaka. Usput, nenamjenski krediti mogu ići i uz EKS ispod 11% (uvjeti dostupni na web stranicama banaka).
|
tvrdiš da ti zapravo ne treba jer je tema OT?
Zanimljivo i nadasve dosljedno. Sam sebi skačeš u usta.
Citiraj:
Autor jopis
Spike o paušalnim pretpostavkama, neisplati mirovina i ostale mudrolije koje si prosuo, uopće neću komentirati. Kakve mirovine, ko je spomenuo mirovine? I koje veze ima mirovina i eventualna neisplata iste od strane države sa kreditom
|
Da malo pojednostavim, država se zadužuje kod banaka za isplatu svojih tekućih obveza. Isto kao i poduzeća za isplatu plaća. Nikakve posebne mudrolije nema. Onome tko ima imalo pojma o čemu govori.
Sam potenciraš daljnju raspravu u OT temi koju si između ostaloga započeo raspravom o leasingu, da bi na kraju utvrdio da se radi o OT-u, pribjegavao niskim insinuacijama tipa:
Citiraj:
Autor jopis
Osim ako nisi direktor u banci ili nekoj od 'slavnih' štednokreditnih zadruga pa da si si sam isplatio kredit sa eks-om od 4% i oročio tu lovu na štednju sa 5.5% kamata na štednju
|
i nastavio s raspravom bez argumenata.
Zapravo, Jelc ti je dao najbolji odgovor. EOD što se mene tiče.