Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.01.2012., 19:38   #2302
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Molim? Kako nemaš vlasništvo nad SVOJIM novcem kojeg pošteno zaradiš i investiraš u automobil? Ne kužim ovu rečenicu; ja radim, ja zaradim, ja potrošim, nije mi jasno što želiš reći.

Super.
Bmw 318d - 6000€ popusta od izvješene cijene za keš, na moje oči, Tomić & co, 2010.g.
Mercedes c220cdi - 8000€ popusta od izvješene cijene za keš, na moje oči, Euroline, 2009.g.
A imam još dovoljno takvih primjera, samo su jeftiniji auti u pitanju, no bit je da je to upravo tržnica i da je njemu u cilju da proda automobil, pa nisu to čarape da se prodaje na vagone, i normalno da će ići dolje s cijenom ako kupac inzistira na tome. A ti meni i dalje pričaj da je njima svejedno i da neće spuštat cijenu, jer eto dobiju jednako i od banke....
Kako bi moj frend u jednom opelovom prodajnom salonu zaposlen rekao, dok god gazda sa kata namiguje, možemo pričat o spuštanju cijene, kad se smrkne, to je to

Ovo gore za to da ti možeš prodat auto bez suglasnosti lizing kuće je prvi glas, upravo zato što je to kontradiktorno sa ostatkom tvoje rečenice da moraš zatvorit lizing do kraja, a PRIJE toga ti radiš račun kupcu - za što radiš račun kupcu ako ti nisi vlasnik vozila u knjižici istog? Nije mi to jasno i nisam imao takve slučajeve. To je porezni prekršaj ako ti izdaješ račun za nešto čemu nisi vlasnik, ili ja negdje griješim?
Ja ti kompariram nekakav gotovinski kredit s lizingom,u svakom slučaju govorim o kreditiranju,o kupovini za keš neću uopće raspravljat jer budimo realni tko danas ima i kupuje novi auto kešom? Rijetki,jako rijetki.

Šta će mi suglasnost lizinga za prodaju? Lijepo stavim auto u oglas,kada nađem kupca odmah radim račun i zatvaram lizing,isti dan,kupac odlazi s računom i čistim papirima,i autom naravno.

Popust ćeš dobiti na aute danas svakakav jer prodaja doslovno ne postoji,a ne zato što kupuješ kešom,moderno je ići s sloganom "popust za keš" ali njima je čisto svejedno,jer ionako lova mora završit na računu.

Na nove modele ćeš dobit simboličan popust,ako i dobiješ,dok na nove aute ali prošlogodišnje sigurno možeš proć puno jeftinije.

Ja sam uzeo civic sedan 2008g. 2009.-te s 3000 eura popusta,lizing...ista cijena je bila i za "keš"

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 21.01.2012. u 19:44.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote