Citiraj:
Autor MAGARAC
Iskreno me zabli koliki su im servisni intervali i sl. Ionak se vozim jednom godisnje a onda mi je draze bit u novom, pogotovo po vrucini. U svakom sl. pozrdrvaljam nove tramavje kakvi god bili. 10x udobniji od starih.
|
Pa što se onda javljaš ako te zaboli?
Ti su tramvaji samo još jedan oblik pranja para jer sve što je na njima je precijenjeno, krajnja kvaliteta je užas.
Udobniji su od starih jer imaju klimu i to je to. No s tehničke strane su promašaj. Kao i sve ostalo, dobro zamišljeno, posve krivo ralizirano i masno preplaćeno.
Dakle izgledaju ljepše - OK
Udobniji su jer imaju klimu - OK
Brži su od starih - nema apsolutno nikakve beze s njihovom funkcijom jer ne postoji dionica u gradu zagrebu gdje bi on uopće smio razvit tu brzinu.
Dok s tehničke strane nemaju ama baš nikakvu prednost osim toga što su ajd niskopodni.
Citiraj:
Autor papčić
Ima tko informiran u vezi uvoza automobila kad (ako) uđemo u EU? Koje trosarine nestaju, a koje ostaju? Hoce li i dalje biti dobne granice za uvoz (mislim da je to određeno euroIII normom, tj. od 2000.g) ?
|
Prvo moramo ući u uniju.

Do tada će se vidjet što će ukinut a što će novo dodat. Nemoj se bojat da će se država odreć para koje trpa u džep

A vezano za Euro normu, mogu je samo podić.